مواد لازم برای چهار نفر
اسفناج (پاک و ریزخرد شده) 500 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ ‏کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 400 گرم
پیاز (رنده‏ شده) 1 عدد
فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران 2 قاشق سوپ‏ خوری
کره (ذوب ‏شده) 100 گرم


خوشمزه ترین مزه ها لازمزعفران ,قاشق ,سوپ‏ ,لازمنمک ,پودرشده ,عددفلفل ,به مقدار ,لازمنمک به ,مقدار لازمزعفران ,لازمزعفران 2 ,2 قاشقمنبع

آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

نان زیتون یونانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

اسفناج پلو

طرز تهیه فالوده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آپشن خودرو | دنیای آپشن مرجع خرید و فروش انواع کفپوش ورزشی Balochi Academy Sarbaz ( BAS ) - بلۏچی زبانء ربیدجاہ - فرهنگستان زبان و ادب بلوچی کرد موزیک آی تو نیوز آموزش طراحی لباس برگزار کننده تورهای زمینی ورزشی انجام پروژه های data base خرید اینترنتی پارتیشن دوجداره