من برای این ترشی از هویج ، فلفل دلمه ، فلفل سبز تند، پیاز ، کلم سفید ، سیر رنده شده ، کلم قرمز ، برگ تازه نعنا و ریحان و بادمجان(مواد بدلخواه)(که همگی بعد از شستشو کاملا آبشون خشک شده باشه که باعث کپک ترشی نشه) ، سرکه سفید ، آب جوش سرد شده ، نمک ، زردچوبه و کمی شکر استفاده کرد.
خوشمزه ترین مزه ها
، ,ترشی ,کلم ,فلفل ,سرد ,آب ,، کلم ,، فلفل ,شده ، ,سفید ، ,، سرکهمنبع
آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی
طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
نان زیتون یونانی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
اسفناج پلو
طرز تهیه فالوده