مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

 

 


خوشمزه ترین مزه ها یک ,  ,پیمانه ,آب ,چهارم ,میوه ,آب میوه ,چهارم پیمانه ,یک چهارم ,داخل آن ,آن بریزیدمنبع

آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

نان زیتون یونانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

اسفناج پلو

طرز تهیه فالوده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بارنجی ها ، با ما بهترین باشید. قیمت خرید لاستیک پیرلی رویال کلشر 09197977577خرید و فروش انواع فلزیاب های برتر جهان فایوایران هدایای تبلیغاتی دانلود پاورپوینت javadtaken sazeplus تکین مال