‌کباب‌ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخص‌ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.

معمولا کباب‌ها را با پیاز و زعفران طعم‌دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف می‌کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخم‌مرغ خام و سماق میل می‌کنند. البته امروزه به علت نگرانی ایرانی‌ها در مورد کلسترول و اضافه وزن تا حدودی این موضوع تعدیل شده به طوری که تخم مرغ خام حذف شده و کره را در کنار بشقاب می‌گذارند تا در صورت تمایل به پلو اضافه شود.

Image result for ‫خواص چلوکباب‬‎

 

 


خوشمزه ترین مزه ها   ,کباب ,می‌کنند ,خام ,پیاز ,ایرانی ,به همراه ,آنها کباب ,را با ,این موضوع ,موضوع تعدیلمنبع

آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

نان زیتون یونانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

اسفناج پلو

طرز تهیه فالوده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بورس و بازار فروشگاه سایت بلاگ بیست مدیر سایت شماره تماس تهیه محصولات09334336389 انجمن موی تای استان لرستان جدیدترین سریال های ترکیه تو بهترین خرید رو از ما داشته باش لرن پارسی « مؤسسه قرآنی محدثة النبی » فروش انواع فیش پرینتر