مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 

طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

 

 


خوشمزه ترین مزه ها یک ,  ,پیمانه ,آب ,چهارم ,میوه ,آب میوه ,چهارم پیمانه ,یک چهارم ,داخل آن ,آن بریزیدمنبع

آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

نان زیتون یونانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

اسفناج پلو

طرز تهیه فالوده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت پرسناژ Sweetheart وبلاگ جواد عبادی دانلودستان گل فروشی فروش اینترنتی ترازو رادین آریافایل44 server majazi دانلود رایگان مقاله9 بازسازی