“اشكنه” خوش طعم به سبك هاي شيرازي و مشهدي

“اشكنه” چند طرز تهيه مختلف دارد كه با سيب زميني و حتي كشك هم درست مي شود كه يك غذاي اصيل ايراني مي باشد.

طرز تهيه اشكنه با 4 روش مختلف

اشكنه از جمله خوراكي هاي ايراني مي باشد كه معمولا با نان سرو ميشود ، كه داراي تاريخچه بسيار دراز مدت مي باشد كه اوايل در نواحي خراسان طبخ مي شده است.

اشكنه

 

خوشمزه ترین مزه ها كه ,مي ,طرز ,تهيه ,ايراني ,اشكنه ,مي باشد ,ايراني مي ,طرز تهيه ,باشد كه ,، كهمنبع

آشنایی با انگور شانی + روش های درست کردن ترشی انگور شانی

طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه

نان زیتون یونانی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

اسفناج پلو

طرز تهیه فالوده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه گل و گیاه ظرافت آهنگ کده 96 اجناس فوق العاده علوم تجربی قصه شب لوله زهکش فروش انواع لوازم یدکی غلطک اسباب بازی فیلم استارت مجله زندگی